22 december, 2018
GymFraktarna försäljning av begagnade Gym

GymFraktarna försäljning av begagnade Gym

 

GymFraktarna Försäljning av begagnade Gym

Försäljning av kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel mm

GymFraktarna fokuserar på försäljning av kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainer, Motionscykel mm. från de största leverantörerna i Världen.
De har helt enkelt de bästa produkterna som finns att köpa, skillnaden är bara att vi på GymFraktarna säljer dessa otroligt mycket billigare och du kan oftast inte se någon skillnad på våra begagnade och de nya produkterna.
Precor USA. Technogym Italien. Life Fitness USA. Cybex USA. ZIVA PRO

GymFraktarnas Försäljning av begagnade Gym

Våra visningsgym på Facebook – GymFraktarna GymFraktarna Kalmar City GymFraktarna-Vikmanshyttan GymFraktarna-Haparanda GymFraktarna-Showroom GymFraktarna AB GymFraktarna-Markaryd GymFraktarna Finland-Smedsby

Hantlar – Köp hantlar här – Enormt Utbud Alla Priser!

2 Comments

 1. admin Author juni 12, 2019 (4:28 e m)

  From Sweden’s largest warehouse, we sell complete used gym, new & used treadmills, crosstrainer, exercise bikes, spinning bikes and 100’s used gym machines.
  We also have 1000s of new functional training equipment and home gym products.
  Our branded brands are Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac. Our new ones are Ziva, Eurosport, GrandMaster, Bodytone, Allstrenght.
  Book time for personal viewing and advice on 070-878 94 00 Dan
  Please visit our warehouses and showroom in Gothenburg and Stockholm

  Reply to admin

Trackbacks & Pingbacks

 1. Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black2 15 st till Kungshamns GF augusti 2, 2022 (01:53)

  […] Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black2 denna cykel passar lika bra hemma som på gymmet och GymFraktarna har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov. Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma. Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*