GymFraktarna söker gymägare till Gymlokaler med 7 meter i takhöjd och fullt utrustat gym. GymFraktarna och en större fastighetsägare söker en kompetent och erfaren företagare, personlig tränare, sjukgymnast,massör mm. till ett exklusivt Gym & Motionscenter bredvid ett hotell (Eget).

GymFraktarna söker gymägare

Du bygger,inreder och GymFraktarna finansierar samt borgar för DIG om du är rätt person att driva denna anläggning som kommer att ligga nära vattnet i Göteborgs Hamn.
Lokalen är uppskattningsvis 500 kvm och har gymnastiksal med två omklädningsrum med bastu och en 70 kvm entresol där det idag finns ytterligare två omklädningsrum.
Uppskattningsvis är det 7 meter i takhöjd inne i lokalen och stora fönster mot vattnet och hamninloppet.
Grundhyran som vi vill ha för lokalen idag är 950kr/kvm. Huruvida vi förändrar den senare är beroende på hur en framtida brukare vill göra investeringar i lokalen själv eller med vår hjälp. Bredvid det framtida gymmet har vi Dockyard Hotel. VI ser gärna att man försöker hitta synergier mellan hotellet och gymmet men hur dessa skall se ut är upp till den nya brukaren att förhandla.

GymFraktarna söker gymägare med visioner

Vet du någon som är intresserad av att titta närmare på projektet, eller om du vill göra det själv, så är det bara att höra av sig till mig via mail mbrjesson@gmail.com.
Sjävklart vill vi ha en CV. på vad du har för kompetensområde och erfarenhet.

Hantlar – Köp hantlar här – Enormt Utbud Alla Priser! Finns hos Din GymPartner som har både nya samt begagnade Hantel-set.

Begagnat & Outlet Hantlar & Ställ Ziva 12-30 kg | GymPartner
Komplett nytt hantelset 10par hantlar 12,5kg-35kg
Kettlebell 16kg Neoprene | GymPartner
GymPartner Säljer på Blocket
ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST? – GymPartner
Gymgrossisten din bästa GymPartner
Hexhantlar i gummi 12,5kg-50kg demoex. 20 par