17 februari, 2019
Competition Kettlebells 14kg GymFraktarna NF

Competition Kettlebells 14kg GymFraktarna NF

Competition Kettlebells 14kg GymFraktarna är som namnet antyder. Dessa kettlebells används vid tävlingar, och den stora skillnaden på dessa och övriga modeller är att competition kettlebells är gjorda i standardmått som håller samma storlek oavsett tyngd, medan övriga modeller varierar i storlek beroende på hur tunga de är.

Competition Kettlebells 14kg GymFraktarna

Dessa kettlebells kommer också i olika färgmärkningar vilket gör det enkelt att urskilja en viss tyngd trots att de har samma storlek. Dessa kettlebells används ofta på crossfitboxar, eller lite mer seriösa gym – men även av hemmagymmare som föredrar att vänja sig vid de officiella storlekarna på kettlebells.

Våra Competition Kettlebells håller standardiserad storlek och är färgkodade med en unik färg för varje tyngd för enkel urskiljning. Dessa kettlebells passar lika bra i hemmet som i gymmet.

Maximus Kettlebell Club

Martin ”MaXimus” Börjesson, ägare av GymPartner Träninsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! 🙂

In the meantime you can find me here or on about.me

Lönsamma Träningslösningar

Planering och utformningSMART, LÖNSAM OCH SNYGG DESIGN LOCKAR FLER, i vår gemensamma analys hittar vi en träningsmiljö formad utifrån er målgrupp

– kunderna ska hitta en plats som gör er till en självklar leverantör av träning, inte bara kortsiktigt utan med ett långt perspektiv.

Ett ställe där man kan hitta:
Rätt former av träning i olika stadier
Social gemenskap
Glädje
Utveckling i träningen
Resultat i träningen

Hit ska det alltid finnas ett skäl och en utmaning till att komma tillbaka. Imorgon, om ett år och om tio år.

GymFraktarnas Nyhetsblogg

Vi har experter som skapar just din ”tanke” i visuella bilder, ritningar i 3D och filmer. Allt för att du och andra intressenter kan se din dröm och investering på plats innan den är fysiskt utformad och kommunicerad.

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*