19 november, 2019
Köp Begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel av Svenska mästaren Jimmy

Köp Begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel av Svenska mästaren Jimmy

Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar

Jimmy Olsson Svensk Veteranmästare i kroppsbyggning och Gym & Motionskonsult hos GymFraktarna i Kalmar med lång erfarenhet av gymträning och kostrådgivning.

Köp begagnad gymutrustning i Kalmar med förtroende av Jimmy Olsson på GymFraktarna Kalmar.

Presentation av mig Jimmy Olsson heter jag, jag har tränat på gym sedan 1983 och driver eget gym sedan 2012.
Jag tog min PT licens 2009 och varit aktiv hela tiden. Jag har jobbat både med tävlings atleter och gruppträningar.

Vi är ett licensierat gym då vi har många som tävlar för oss. Team Växer gym. Sedan 2018 innehar jag även en massör utbildning så jag hjälper många klienter med både skador och rehabilitering. Jimmy Olsson jobbar som Gym & Motionskonsult på GymFraktarna seden September 2019.

Personlig träning

Jag har även kostrådgivnings utbildning så jag lägger upp kost med antinflammatoriska produkter som inriktning. Gymmet är 350 kvm med en crossfit avd på 180 kvm. Jag har valt ut min maskinpark efter hjärtat.  Jag har betydande kunskaper om hur det ska kännas i muskler och leder vid gymträning. Vill du driva ett professionellt gym och behöver råd så är det bara att ringa för ett möte på mitt gym Växer Gym eller på kontoret hos GymFraktarna Kalmar.

Behöver du hjälp med din styrketräning ?

Tveka inte att vända dig med förtroende till  Jimmy Olsson som Personlig tränare 

Kolla in mina Kompletta begagnade gym. 

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Hitta begagnad gymutrustning i Kalmar hos Jimmy Olsson. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på GymFraktarna hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan GymFraktarna Kalmar hjälpa mig?

Vi på GymFraktarna Kalmar har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

4 Comments

Trackbacks & Pingbacks

 1. Världens Största Gymleverantörer hos Nordens Största Gymleverantör ⋆ december 3, 2019 (09:25)

  […] om Gympartners Gym & Motionskonsulter här: Martin här.  Läs om Conny här  Läs om Jimmy här  Läs om Åsa […]

 2. Världens Största Gymleverantörer-GymPartner Största Gymleverantör ⋆ december 3, 2019 (21:59)

  […] om Gympartners Gym & Motionskonsulter här: Martin här.  Läs om Conny här  Läs om Jimmy här  Läs om Åsa […]

 3. GymPartner Swedens egna marknadsundersökning juli 17, 2022 (01:41)

  […] som du fångar din uppmärksamhet bäst. 1.  Kompletta gym GymFraktarna Räntefri delbetalning Begagnade löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Välkommen! 2. Gymutrustning i världsklass […]

 4. TILLSAMMANS har vi på GymFraktarna över 100 års erfarenhet av att driva och starta gym ⋆ Gymfraktarna juli 17, 2022 (01:44)

  […] Jimmy Olsson G.P.S Kalmar. Ring gärna på […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*