GymFraktarna  arbetar för Nordic-Live-Auctions som är Nordens Nya Auktionssystem där GymFraktarna, som varit i auktionsbranschen mycket länge kommer att arbeta för Nordic-Live-Auctions från och med 1 oktober 2020. Här nedan följer en presentation och information om varför vi på GymFraktarna valde NLA Auktionssystem. GymFraktarna har haft samarbeten med alla stora auktionsfirmor i Sverige såsom PS auktioner, Units, Slag1, Netauktion, Pn-Trading, Toveks auktioner, KVD och mindre firmor, där vi både köpt och sålt gymutrustning i hög gymkvalitet.

VAD ÄR NLA ? E-handel? Auktionssite? Samma idé men helt olika lösningar!

Det finns oändligt med e-handels lösningar vare sig det är Squarespace eller WordPress. Men man kan ställa sig frågan, Vilka siktar in sig på auktioner egentligen? Väldigt få och majoriteten av de system som finns är utdaterade. Det leder till att du tyvärr får överväga att skapa/köpa nytt auktionssystem, som är väldigt dyrt.

Vilket vi på NLA tycker att Du helst ska slippa. Därför har vi skapat vårt system som en prenumerationstjänst. Vi på NLA tar ingen provision, utan en fast kostnad per månad & du betalar endast när du använder dig av systemet.

Det enda vi vill är att Du ska komma igång med din auktionsverksamhet.

Live Auktioner

Vi på NLA ser ett behov att alltid va uppdaterad som budare om senaste budet på de auktioner du följer. Därför har vi kommit fram med ett nytt system som låter dig vara uppdaterad SÅ FORT något händer på alla kanaler.
Du kan alltså följa/bevaka auktioner i realtid.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att synas och nå ut till potentiella budare är det viktigt att synas i den digitala världen.
Ökad synlighet lika med mer trafik till webbplatsen.
Alla sidor, nyheter, inlägg och auktioner har därför möjlighet till för att SEO-optimeras.

Service 24/7

Fördelen med att hyra ett system är att Vi på NLA underhåller och inför nya funktioner regelbundet.
Dessutom så finns vi alltid redo om ni har frågor
dygnet runt.
Vi tar mer än gärna emot önskningar och förbättringar ifrån våra kunder.

Webbdesign

När du väljer NLAs system så ingår det ett par färdiga mallar att välja bland. Byta logga och färger kan du alltid göra enkelt i vår kontrollpanel.
Väljer Ni vårt Premium-paket så gör vi en helt skräddarsydd mall bara för er.

GymFraktarna arbetar för Nordic-Live-Auctions

Gymutrustning och Kompletta Gym

Köp frakt av Gymutrustning och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymFraktarna. Vi är ett fraktbolag för styrketräningsredskap. Vi fraktar både nya och begagnade gymprodukter.
GymFraktarna arbetar för Nordic-Live-Auctions och fraktar allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Sökord: ps auction, ps auktioner, auktioner, ps auktion, ps, psauktioner, konkursauktioner, nätauktioner, ps action, psauktion, auktioner på nätet, psauction, alla bolag, klaravik, cykelkraft, blocket cykel, auctionet, kronofogden auktion, biltema cykel, kvd, klarvik, netauktion, toveks auktioner, units auktioner, pn trading, göteborgs auktionsverk, omdöme, norrlands auktionsverk